Selecteer een pagina

Service

Is de Airconditioning naar tevredenheid geïnstalleerd? We leggen je graag nog even uit hoe je het beste kunt omgaan met je nieuwe aircosysteem. Heb je vragen over gebruik, eventuele storingen of onderhoud? Bel ons gerust, we staan voor je klaar!

Onderhoud

Je aircosysteem fris houden en optimaal onderhouden? Sanders Airconditioning biedt de mogelijkheid tot het afnemen van onderhoudscontracten. Je airconditioning wordt dan periodiek volledig nagekeken en schoongemaakt. De condensafvoeren worden getest en we controleren het systeem op de juiste werking, veiligheid en eventuele tekorten. Onze gekwalificeerde en gecertificeerde monteurs komen bij je langs om in het onderhoud van de airconditioning en luchtbehandelingsinstallaties te voorzien. Dit geldt voor zowel de zakelijke als de particuliere klant.

Belangstelling voor een onderhoudscontract? Laat het ons weten. Afhankelijk van de wensen en de omvang van het onderhoud maken we graag een voorstel op maat.

F-gassen certificaat

Onze medewerkers zijn F-gassen gecertificeerd. Bedrijven met een F-gassen certificering, voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Het bedrijfscertificaat F-gassen is verplicht voor bedrijven die werkzaamheden verrichten waarbij F-gassen vrij kunnen komen.

Wettelijk verplicht

Het onderhoud van airconditioning systemen met een koudemiddelinhoud van meer dan 2.3 kg is wettelijk verplicht. Wij adviseren ook installaties zonder onderhoudsplicht elk jaar te laten onderhouden.

Storingen

Is er een storing aan je aircosysteem of werkt iets niet naar behoren? Neem dan direct contact met ons op. Onze monteurs gaan direct voor je aan de slag en zorgen ervoor dat de storing op deskundige en verantwoorde wijze wordt behandeld. Bij het opsporen van storingen maken wij gebruik van geavanceerde apparatuur en de nieuwste software, voor een effici├źnte behandeling en oplossing. Zo kunnen we ook op afstand inloggen op de klimaatapparatuur. Op die manier zorgen we ervoor dat het probleem zo snel mogelijk wordt verholpen.

Storing melden

Vrijblijvende offerte

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Aarzel niet en neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

contact opnemen