Selecteer een pagina

Prettig werken

Een prettige temperatuur op kantoor gedurende het hele jaar, een aangenaam klimaat voor je personeel en klanten in de winkel of een optimale temperatuurregeling voor alle hotelkamers? Sanders Airconditioning regelt het. Afgestemd op jouw wensen, altijd op zoek naar het beste resultaat. Met onze energiezuinige oplossingen voor kantoren, scholen, winkels, hotels en andere (grote) gebouwen kunnen bedrijfskosten aanzienlijk worden verlaagd en zorgen wij voor een duurzaam werkklimaat. Onze professionals hebben oog voor detail en leveren vakwerk. Ze vertrekken pas als jij 100% tevreden bent.

Multi split

Meerdere ruimtes koelen en/of verwarmen? Dan werken we met Multi split modellen. Met deze modellen kunnen meerdere ruimtes gekoeld, verwarmd of geventileerd worden.  Het systeem bestaat uit één buitendeel waarop meerdere binnenunits kunnen worden aangesloten. De binnendelen zijn in verschillende typen verkrijgbaar, zoals: wandmodel, vloermodel, plafond inbouw en plafond onderbouw.

Door het gebruik van het Multi split systeem kun je per ruimte de gewenste temperatuur bepalen. Zo kun je kiezen voor centrale bediening, individuele bediening per ruimte óf een combinatie van beiden.

Ook op het gebied van Multi split airco’s is een ruim assortiment beschikbaar. Vertel ons je wensen en wij gaan aan de slag voor een advies op maat.

Met een multi split systeem kunnen meerdere ruimtes gekoeld, verwarmd of geventileerd worden.

VRF

VRF staat voor Variable Refrigerant Flow. Het systeem is een compleet klimaatsysteem dat gebruikt wordt voor koelen, verwarmen, ventileren en warm tapwater. Kenmerkend voor VRF systemen? Het combineert een hoog comfort met een laag energieverbruik. Er wordt gebruik gemaakt van één of meer buitenunits en meerdere binnenunits. Doordat alle binnenunits uitgevoerd zijn met een elektronisch expansieventiel, kunnen deze op basis van het verschil tussen gemeten en gewenste temperatuur, het vermogen individueel per ruimte regelen. Het is zelfs mogelijk om gelijktijdig de ene ruimte te verwarmen en de andere ruimte te koelen.

Het VRF systeem is tevens uitstekend te gebruiken als hoofdverwarming. Ook kan er een koppeling worden gemaakt met vloerverwarming. Beheer op afstand en uitgebreide centrale regelingen zijn ook mogelijk.

Kortom, het VRF systeem biedt uitstekende mogelijkheden. Ook hier zorgt Sanders Airconditioning voor een perfect advies op maat.

VRF staat voor Variable Refrigerant Flow. Het systeem is een compleet klimaatsysteem dat gebruikt wordt voor koelen, verwarmen, ventileren en warmtapwater.

Design units

Veel airco’s zijn wandmodellen waarbij de binnenunit wordt opgehangen aan de muur. Wit is daarbij een veel voorkomende en neutrale kleur. Voor zowel de Single split modellen als de Multi split modellen is tegenwoordig veel keus op het gebied van design units. Het oog wil natuurlijk ook wat! Zo zijn er modellen die variëren in kleur, zodat het goed aansluit op het interieur van je woning, winkel of kantoorpand. Er is verschil in afwerking, zoals mat, geborsteld of hoogglans. Daarnaast zijn er design units in vierkant formaat, met afgeronde panelen of juist met enkel strakke en moderne lijnen. Wil je meer weten over deze design units en welke modellen het beste passen in jouw interieur? Laat het ons weten, wij gaan graag voor je aan de slag.

Airconditioning die goed aansluit op het interieur van je woning, winkel of kantoorpand.

Vrijblijvende offerte

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Aarzel niet en neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

contact opnemen