Selecteer een pagina

Aangenaam wonen

Van kleine woning tot villa, van winkel tot hotel en kantoorpand; Sanders Airconditioning is dé specialist op het gebied van koelen, verwarmen en ventileren. Voor iedere denkbare ruimte gaan wij op zoek naar de beste oplossing.

De temperatuur in de zomer kan tegenwoordig behoorlijk oplopen. In de winter kan het juist weer flink koud zijn. Wij gaan voor een comfortabel klimaat in huis, het hele jaar door. We hebben ruime ervaring met het bieden van innovatieve-, betrouwbare klimaatoplossingen. Met een hoog rendement, voor een optimaal comfort. Lekker koel in de zomer, lekker warm in de winter. Of het jou nu gaat om goed kunnen slapen tijdens een hittegolf, prettig kunnen werken op zolder of de kinderen een aangenaam speelverblijf gunnen: vertel ons je wensen en wij gaan er mee aan de slag. Van het installeren van één airco voor de slaapkamer tot de volledige nieuwbouwwoning voorzien van meerdere airco’s: wij draaien er onze hand niet voor om!

Single split

Bij het verwarmen en/of verkoelen van één ruimte werken we met Single split modellen. Deze modellen zorgen ervoor dat de temperatuur in bijvoorbeeld je slaapkamer, kantoor of entree ten allen tijden aangenaam is. Je kunt met deze modellen kiezen om de ruimte te koelen, of te koelen én te verwarmen. Een Single Split airconditioning bestaat uit twee units, een buitenunit en een binnenunit. Deze twee units worden met elkaar verbonden door middel van speciaal leidingwerk. De installatie is vrij eenvoudig.

Bij het verwarmen en/of verkoelen van éen ruimte werken we met Single split modellen.

Multi split

Meerdere ruimtes koelen en/of verwarmen? Dan werken we met Multi split modellen. Met deze modellen kunnen meerdere ruimtes gekoeld, verwarmd of geventileerd worden.  Het systeem bestaat uit één buitendeel waarop meerdere binnenunits kunnen worden aangesloten. De binnendelen zijn in verschillende typen verkrijgbaar, zoals: wandmodel, vloermodel, plafond inbouw en plafond onderbouw.

Door het gebruik van het Multi split systeem kun je per ruimte de gewenste temperatuur bepalen. Zo kun je kiezen voor centrale bediening, individuele bediening per ruimte óf een combinatie van beiden.

Ook op het gebied van Multi split airco’s is een ruim assortiment beschikbaar. Vertel ons je wensen en wij gaan aan de slag voor een advies op maat.

Met een multi split systeem kunnen meerdere ruimtes gekoeld, verwarmd of geventileerd worden.

Design units

Veel airco’s zijn wandmodellen waarbij de binnenunit wordt opgehangen aan de muur. Wit is daarbij een veel voorkomende en neutrale kleur. Voor zowel de Single split modellen als de Multi split modellen is tegenwoordig veel keus op het gebied van design units. Het oog wil natuurlijk ook wat! Zo zijn er modellen die variëren in kleur, zodat het goed aansluit op het interieur van je woning, winkel of kantoorpand. Er is verschil in afwerking, zoals mat, geborsteld of hoogglans. Daarnaast zijn er design units in vierkant formaat, met afgeronde panelen of juist met enkel strakke en moderne lijnen. Wil je meer weten over deze design units en welke modellen het beste passen in jouw interieur? Laat het ons weten, wij gaan graag voor je aan de slag.

Vrijblijvende offerte

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Aarzel niet en neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

contact opnemen